Ce alimente întăresc imunitatea omului

Иммуннитет – este, practic, cea mai importantă a sistemului de protecție a omului, pentru că anume ea susține sănătatea noastră și apără el de factori negativi. Fără ea, orice infecție sau boală ar fi fost fatală. Zilnic suntem sub influența psihologice, biologice, bacteriene, de mediu, fizice factori negativi, și anume imunitatea noastră se luptă cu o abundenta de aceste amenințări, nu permite celulelor canceroase să crească și să se răspândească. În cele mai multe cazuri, de a consolida starea de sănătate vă va ajuta 4 factor de somn, alimentația corectă, serviciu zilnic de încărcare și de revenire. Ce alimente întăresc imunitatea cel mai bine? Luați în considerare cele mai comune și la prețuri accesibile dintre ele.

 

Miere

Vechi de strămoșii l-au folosit în mod activ în tratamentul patologiilor, știind despre proprietățile benefice. Pentru a consolida organismului suficient pe zi, mananca o lingura de miere. Dacă doriți să-l utilizați ca un ингридиента în ceai sau un fel de curvie, amintiți-vă, mierea nu se adaugă în băuturi calde, deoarece în ele se pierde de cele mai multe proprietăți utile.

 

De lamaie

Цитрус bogat conținut mare De vitamina c, care este necesar pentru a consolida sistemul imunitar. El ajută în lansarea activității tractului gastro-intestinal și sistemul cardiovascular. Este recomandat să folosiți pentru a lupta cu raceala si gripa. Pentru aceasta este necesar într-un pahar de apă caldă se adaugă sucul proaspat de la o lamaie si clatiti cu această soluție gât. Când lupta cu фарингитом și angină pectorală, puteți adăuga sare. Sucul de lamaie distruge infecții și cei mai mulți agenți patogeni.

Ghimbir

Poate fi folosit pentru adulți și copii de la doi ani. Înainte de a începe a da produsul un copil, ar trebui să se consulte cu un medic pediatru. În stare proaspătă rădăcina conține cele mai multe substanțe utile. Îl folosesc atât pentru prevenirea, cât și pentru tratament, adăugând în ceaiuri și de a face tincturi medicinale. Pentru a pregăti cea mai simplă rețetă este necesar, în 2 litri de apă se fierbe radacina de ghimbir timp de 15 minute. Consumate la cerere.

 

Usturoi

 

Natural antibiotic, alicina, în componența sa are o iubita de usturoi. Prin aceasta componenta a și înzestrat cu proprietăți utile, care ajuta destul de rapid și eficient pentru a restabili puterea de a corpului, după ce s-a transferat de boli, excelent lichefiază flegma. Usturoiul – cel mai bun antiseptic natural. Prin consumul zilnic câte un o felie, vom obține o protecție excelentă împotriva răcelilor și a bolilor infecțioase. Mai poate fi folosit ca un diuretic, pentru a reduce temperatura corpului, pentru prevenirea.

Murate varza

În gătit este cea mai simplă, dar nu este inferior la proprietățile scumpe medicamente. Vitamina amestec excelent intareste sistemul imunitar, activeaza procesele metabolice ale organismului, scade colesterolul, stimulează activitatea inimii și crește rezistența la stres de diferite tipuri. Ei bine nu, nu este un produs excelent pentru creșterea imunității?